maanantai 28. marraskuuta 2011

monday, happy day

Kukkuu! Ei ole tullut viime päivinä kuvailtua mitään eikä ole mitään kummempaa asiaakaan, mutta teki mieli tulla jotain tänne heittämään joten mussiikkia sitten! Mä tein tänään jotain historiallista ja heräsin (kärsien) jo yhdeksältä vaikka on vapaapäivä, joten olkoon tämä postaus vaikka todiste siitä. Myönnettäköön myös, että vaikka herääminen onkin aina yhtä vaikeaa, niin onhan se kyllä aika mukavaa juoda aamuteetä ihan rauhassa peiton alla ja kuunnella kun tuuli ujeltaa ulkona. Iloista maanantaita kaikille!



cults - abducted

tv on the radio - wolf like me

dry the river - weights & measures

burning hearts - into the wilderness

5 kommenttia:

  1. voi, jaksaisinpa mieki joskus nousta aikasin vapaapäivinä, tuntuu että ihan jo viikollaki se nouseminen on niin vaikeaa. kiitos musavinkeistä, pistän soimaan :) ja ihan älyttömän kivat noi sun lasit jos en ole vielä miljoonaan kertaan sanonu :D

    VastaaPoista
  2. Pakko sanoa, et mulla on pieni tahaton asennevamma ylipäätään sellaisia vintagesilmälaseja vastaan (siis niiden käyttämistä tänä päivänä), mut taidat olla ensimmäinen ihminen jolle omat lasisi sopivat. Mielettömät! :) Ja rakkautta myös kamalasti tolle Dry The Riverin kappaleelle!!

    VastaaPoista
  3. Tiina - voi kuule, en mäkään normaalisti jaksa! :D toi päivä oli todellakin historiallinen, satun nimittäin rakastamaan nukkumista vähän liikaa jotta normaalisti saisin itseni aikaisin ylös jos ei ole aivan pakko. kiva kiva, ole hyvä :) ja kiitos paljon!!

    Anni - voi kiitos! ymmärrän kyllä asennevammasi ja tosi kiva kuulla jos minulle mielestäsi sopivat! joo biisi on kyllä ihanuutta ♥

    VastaaPoista
  4. Mä kyllä haluaisin nähdä sen päivän, kun herään vapaapäivänä johonkin järkevään aikaan, kun tällä viikolla on työpäivinäkin tullut heräiltyä ihan miten sattuu.

    Munkin on pakko vähän ylistää sun silmälaseja (mikäli en siis ole sitä jo aiemmin tehnytkään); noi on ihan mahtavat! Tekisi mieli mennä itsekin päivittämään omat lasit.

    VastaaPoista
  5. Juliahelmiina - Aikaisin herääminen on kyllä ikävää ja vaikeaa puuhaa, ja vapaapäivänä suorastaan epäinhimillista.
    Voi kiitos sullekin rillikehuista! Kiva kuulla, tykkään näistä kyllä kovasti itsekin :)

    VastaaPoista